Forma wysyłki
list zwykły, list zwykły priorytetowy
Zasięg wysyłki
Polska
Czas realizacji
4 dni robocze
Szczegóły przedmiotu
- Autorzy: Alina Kwapisz; Katarzyna Liwak-Rybak
- Tłumaczenie: Adam Wolański
- Gatunek: Kuchnia
- Format: twarda okładka
- Rok wydania: 2008
- Język: polski
- Opis fizyczny: 144 str
- Seria: Seria: Podróże kulinarne Rzeczpospolitej #6
Opis przedmiotu
Książka ta to przystawka do głębszego studiowania tradycji kulinarnych Kraju Kwitnącej Wiśni. 60 stron stanowi krótkie omówienie historii kuchni japońskiej i jej elementów charakterystycznych, jak sushi, ryż, herbata a reszta to przepisy. I tu uwaga - przepisy nie podają drogi na skróty ale konsekwentnie wymieniają składniki raczej trudne do zdobycia, takie jak, dashi, katsuoboshi, mirin... No ale dla chcącego nic trudnego...
Ostatnia zmiana: 2013-01-19 18:00
Liczba odsłon: 0
Zgłoś naruszenie lub błędne dane przedmiotu
Wystawiający
Jak zamawiać przedmioty
Żeby zamówić przedmiot musisz posiadać odpowiednią liczbę punktów.
Punkty możesz zyskać wystawiając do wymiany własne przedmioty.
W każdej chwili możesz również kupić dowolną liczbę punktów w serwisie.