Dodaj przedmiot

Kuchnia japońska. Tradycje, smaki, potrawy

Stan: nowy / nieużywany

250PKT 25,00zł

50%

Forma wysyłki

list zwykły, list zwykły priorytetowy

Zasięg wysyłki

Polska

Czas realizacji

4 dni robocze

Szczegóły przedmiotu

  • Autorzy: Alina Kwapisz; Katarzyna Liwak-Rybak
  • Tłumaczenie: Adam Wolański
  • Gatunek: Kuchnia
  • Format: twarda okładka
  • Rok wydania: 2008
  • Język: polski
  • Opis fizyczny: 144 str
  • Seria: Seria: Podróże kulinarne Rzeczpospolitej #6

Opis przedmiotu

Książka ta to przystawka do głębszego studiowania tradycji kulinarnych Kraju Kwitnącej Wiśni. 60 stron stanowi krótkie omówienie historii kuchni japońskiej i jej elementów charakterystycznych, jak sushi, ryż, herbata a reszta to przepisy. I tu uwaga - przepisy nie podają drogi na skróty ale konsekwentnie wymieniają składniki raczej trudne do zdobycia, takie jak, dashi, katsuoboshi, mirin... No ale dla chcącego nic trudnego...
Ostatnia zmiana: 2013-01-19 18:00
Liczba odsłon: 0
Zgłoś naruszenie lub błędne dane przedmiotu

Wystawiający

Jak zamawiać przedmioty

Żeby zamówić przedmiot musisz posiadać odpowiednią liczbę punktów.

Punkty możesz zyskać wystawiając do wymiany własne przedmioty.

W każdej chwili możesz również kupić dowolną liczbę punktów w serwisie.

Katalog przedmiotów