Dziękuję bardzo wszystkim za udział w promocji. Przesyłki już zostały wysłane mam nadzieję, że doręczyciele nie będą się złościć, bo "listy" były mega ciężkie, ledwo dotaszczyłam wszystko na pocztę ale nie ma sprawy w następny poniedziałek też mogę się przejść Aha wszystko wysłane listem poleconym. Zapraszam bo jeszcze sporo zostało. A użytkownicy NIEZWERYFIKOWANI mogą mieć wszystko za 50 %. Warunki w pierwszym pości
Przedostatnia NIEDZIELNA LISTOPADOWA PROMOCJA dobrze "wykorzystana" Dziękuję za zakupy na moim "stoisku". Paczki spakowane zaraz wylądują na poczcie naszej kochanej Przypominam o ostatniej NIEDZIELI, która zbiega się akurat z ostatnim dniem Listopada. Promocyjnych fintowych pozycji jeszcze trochę zostało, a te niepółroczne można mieć wcześniej już za połowę ceny. Nie trzeba czekać pół roku, żeby posiąść coś taniej Codziennie coś nowego dorzucam. Zapraszam
START już za 12 godzin z małym okładem pełne info w pierwszym poście Niektóre pozycje dostaniesz za darmo a inne możesz mieć już za 50 % bez konieczności oczekiwania pół roku na promocję fintową Zapraszam poniżej lista
Bardzo dziekuje wszystkim uczestnikom w mojej coniedzielnej listopadowej promocji. Teraz sporo pozycji musi nabrać mocy półrocznej, abym znow mogła powtórzyć taką akcję. Zapraszam wszystkich, którym zabrakło punktów, do negocjacj cenowych. Przy zamówieniu wiecej niż 1 pozycji jestem skora do rabatów.