Tak, to wszystko. Myślałam o mojej kuzynce, która prowadzi bibliotekę szkolną (nick: biblioteka), dzwoniłam, czy nie chciałaby Panów Samochodzików w promocji, ale nie dodzwoniłam się, więc ... wysyłaj. Dziękuję
Od dziś w strefie rabatów fintowych półrocznych film "Mr. & Mrs. Smyth" można go mieć już za 13 punktów Dodałam też nowy film Viva Cuba, który za pół roku będzie z rabatem ale już dziś można go mieć 30 % taniej info na początku tego postu
Przypominam o ciągle jeszcze trwającej promocji do jutra Jeśli są chętni, którym brakuje punktów, a wiedzą że napłyną niebawem bo pozycja została pobrana, przesyłka wysłana i czeka na potwierdzenie to można się zgłaszać. Mogę coś zarezerwować.
Dla odkładających na ostatnią chwilę, przypominam, że tylko dziś do godz. 21:00 można pobrać przedmioty, które w rezultacie będziecie mieli za 1/5 ceny a do tego wysyłka w cenie. Następna taka okazja dopiero za rok 1/5 ceny dotyczy przedmiotów, które są w promocji fintowej, te z krótszym niż 6 miesięcy terminem będą 30 % taniej