delvet napisał(a):Ananka napisał(a): ja chętna do nauki jestem. Najpierw sama próbowałam znaleźć i nie widzę tego podzielonego, no naprawdę! Widzę u Ciebie ile masz wszystkich transakcji quote]
No to musisz pomyśleć. Wierz mi myślenie nie boli
A pamiętasz jak
mnie pouczałaś jak się pisze posty .....
Ja Ci powiem więcej.
Mogę Ci podać Twoje dane i adres pod którym mieszkasz.
Kto szuka, nie błądzi.
nelly070707 napisał(a):Moja droga, tego o co pytasz faktycznie nie widać. Tam jest kumulacja. Po prostu trzeba to sobie skrupulatnie policzyć, tak samo jak wystawione punkty przez jednego użykownika na giełdzie
A to jest tylko 10 min roboty.
Delvet,
ja Cię bardzo proszę o staranne cytowanie, jeśli powołujesz się na mój nick, bo do nikogo nigdy nie zwracałam się w taki sposób jak zacytowałaś pod moim nickiem. Nigdy nie pisałam tutaj do nikogo, że
musi pomyśleć, bo myślenie nie boli czy że
mogę podać jego dane adresowe. Staram się szanować czyjąś prywatność, czyjeś dane personalne, bo w końcu też kilkudziesięciu osobom wysyłałam rzeczy i znam ich dane. Ale nigdy do nikogo się tak nie zwracałam jak to mi przypisałaś w poście. Proszę, nigdy nie przypisuj mi słów, których nie użyłam.
Jak rozumiem, "10 minut roboty" zajmie mi podzielenie niemal 300 transakcji mojej znajomej, nelci, na Oddane i Pobrane. OK.
Tylko po co miałabym marnować na to swoje 10 minut z życia? No i jeszcze drugie tyle na podsumowanie wystawionych przez koleżankę punktów na giełdzie. No nie, mam ciekawsze zajęcia w Internecie, a nelcia niech robi co chce jak chce kiedy chce i ile chce, skoro mnie to nie krzywdzi.
Jutro wyjeżdżam na 'wakacyjną' wycieczkę i wolę sobie poczytać o mieście, do którego jadę niż sprawdzać cudze kwestie
Jestem w szoku, że komuś chciało się mnie tak inwigilować i na giełdzie i w transakcjach. Po co? Ludzka logika mnie naprawdę nadal zadziwia. I obawiam się adminie, że ekonomia jest zbyt staroświecka i teoretyczna, by tyle zaskakujących w charakterze dusz ogarnąć i wyciągnąć z nich jakieś stałe wnioski, na podstawie których chcielibyśmy wysnuwać prognozy
Bo ja się za rozmowami z Toba tak stęskniłam trochę, że żal nie prowadzić ^^ A admin skasował mi Ciebie z listy znajomych!!!!!, nie widzę Cię, nie mam szybkiego kontaktu, to na forum się Tobą nacieszę xD I tylko jak czytam książki i zakładką Twoją przekładam strony, to się tak rozrzewnię nieraz... JAK ZAWSZE się gaduła rozgadała, bo lubi, zwłaszcza gdy kogoś lubi
Ale się przy okazji dowiedziałam, że ludzie mają ciekawe hobby tutaj. No nie przypuszczałam.