jena napisał(a):Nic nie wiem o likwidacji rabatów, a jedynie wyszukałem coś takiego: "Rabaty na przedmioty półroczne zostaną utrzymane jednak datą, od której liczone będzie 6 miesięcy nie będzie data wystawienia przedmiotu tylko data ostatniej modyfikacji. Jeśli więc właściciel przedmiotu zmieni w nim coś (np cenę) tuż przed wejściem tego przedmiotu w zakres obowiązywania rabatu, to na rabat będzie musiał czekać kolejne 6 miesięcy." ... ale może nie wszystko wiem o Fincie
Pozdrawiam
Od marca 2015 r. zmianie ulegną zasady przydzielania rabatów. Rabat na przedmioty wystawione ponad pół roku temu zostanie zastąpiony rabatem na przedmioty wystawione przez użytkowników, którzy logowali się ostatni raz ponad 6 miesięcy temu (rabat 50%) i ponad 3 miesiące temu (rabat 25%).
Powodem zmiany jest wyczerpanie się obecnie obowiązującej formuły, która nie spełnia założonych celów.
delvet napisał(a):Wzięłam 3 książki w ramach Twojej promocji, za którą bardzo dziękuję ))
gajga napisał(a):Miałam na nie ochotę, ale skoro pierwszy tom wzięłaś jako pierwsza, to o drugi już nie walczyłam Napisz, czy warto przeczytać
Powrót do Ogłoszenia i promocje użytkowników
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości