Ananka napisał(a):To dawno ten kurs... Może trzeba by było częściej te umiejętności ćwiczyć, kurs zaktualizować?![]()
Zakańczać różne edycje
http://sjp.pl/zaka%C5%84cza%C4%87
Piszę byle jak i szybko, nerwowo puszczam klawisze, bo... każdy robi jak mu wygodnie] xD
się właśnie robi cudzysłów. Zapytaj synów, to ci pomogą. Ja nie mam synów. A tym bardziej informatyków. Tym bardziej w Niemczech i w Warszawie.
Tak ogólnie to jesteś baaardzo ,,miła,, i zarozumiała. Myślisz, że jesteś pępkiem świata i że nie ma innych ludzi, którzy coś w życiu osiągnęli? Mylisz się.
Ja nie muszę aktualizować swoich umiejętności, bo jestem już na dożywotnich wakacjach i na necie siedzę dłużej i więcej od ciebie, bo codziennie około 9 godz. odwiedzając różne strony. Żeby cię jeszcze zdziwić, to potrafię nawet naprawić swój komp, wymienić uszkodzoną część, czy też zainstalować program na pustym kompie. Nauczyłam się podczas studiów moich synów i w takich błahych sprawach nie muszę im zawracać głowy.
,,Piszę byle jak i szybko, nerwowo puszczam klawisze, bo.,,
Polecam Nervosan, oraz ćwiczenia z gramatyki. Wstyd tak kaleczyć nasz piękny polski język.
Jeżeli chodzi o cudzysłów, to mam klawiaturę DELL i w ten sposób łatwiej mi pisać, bo nie muszę przełączać dwukrotnie i jednocześnie dwu klawiszy, a to nie jest żaden błąd.
A co do synów, to jak będziesz mieć tyle latek co ja, to też będziesz miała potomstwo, o ile najpierw wyjdziesz za mąż, urodzisz i wychowasz. Mogłabym dać ci linki do ich profili, ale po co?
,,A tym bardziej informatyków. Tym bardziej w Niemczech i w Warszawie.,,
Tym bardziej, tym bardziej ... Powtarzasz się. Obaj pracują w Polsce. Nie słyszałaś o niemieckich firmach w Polsce z główną siedzibą w Niemczech np. w Szczecinie jest ich dość sporo? Niestety ich główne wymagania to wiedza i praktyka, ale za to płacą konkretną kasę.